Blijf op de hoogte van onze activiteiten
Lees REO Actueel online!
REO Actueel januari - februari 2018

Nieuws in the picture

Volg ook onze Facebook pagina

Laatste nieuws

Partnership met sociaal project enVie

De REO Veiling ondersteunt het sociaal project enVie in haar strijd tegen voedselverspilling en langdurige werkloosheid. Ontdek meer over dit boeiende project tot stand gekomen door een unieke partnership tussen verschillende bedrijven. 

lees meer

REO Veiling behaalt Voka Charter Duurzaam Ondernemen

De REO Veiling behaalde voor de eerste keer het vernieuwde jaarcertificaat van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Sinds 2017 is het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen, die de REO Veiling 7 jaar op rij binnenhaalde, van een provinciaal naar een Vlaams niveau getild.

lees meer

Inschrijven kolencongres voor REO-producent

Op dinsdag 4 en woensdag 5 september vindt opnieuw het internationaal kolencongres plaats. Geïnteresseerde REO poducenten dienen zich hier in te schrijven via de REO Veiling.

lees meer

Producent in de kijker

De verse groenten van Bert Demyttenaere en Annelies Naert uit Menen

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Bert Demyttenaere en  zijn vrouw Annelies Naert uit Menen aan u voor. De REO-producenten uit Menen delen hun passie voor de mooie teelt van venkel.

TOP