Reo Nieuws

Verkeersveiligheid REO Veiling

Bericht aan alle weggebruikers op het domein van de REO Veiling.

lees meer

Yacon nieuw product op de REO Veiling

De REO Veiling breidde op woensdag 22 november, haar productassortiment uit met yacon, ook wel Boliviaanse zonnewortel of grondappel genoemd. Het knolgewas is van origine uit de Andes, maar wordt vanaf heden ook op West-Vlaamse bodem geteeld. Een erg breed smakenpalet kenmerkt yacon.

lees meer

Proevertjes op Jaarbeurs

De REO Veiling hield naar jaarlijkse gewoonte een kookdemonstratie op de Jaarbeurs van Roeselare.

lees meer

Een waar schouwspel

Nadat de REO Veiling REO@work georganiseerd had voor de oud- en/of niet actieve producenten op 12 oktober, kregen de actieve producenten op vrijdag 27 oktober een heus jubileumfeest naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van de REO Veiling. 

lees meer

Nieuwe samenwerking voor REO Veiling

In Poix-de-Picardie voorbij Amiens werd vandaag, donderdag 26 oktober, een intentieverklaring tot nauwe samenwerking ondertekend door de REO Veiling en L’association d’agriculteurs de la communauté de communes Somme Sud-Ouest. 

lees meer

REO@work groot succes

REO organiseerde een terugkeerdag met rondleiding door de veiling voor alle oud- en niet-actieve producenten naar aanleiding van haar 75-jarig bestaan. 

lees meer

Verse wokgroenten op Cera City Festival

Bezoekers Cera City Festival proeven verse wok-groenten van de REO Veiling. Maar liefst 6.000 bezoekers genoten van een topgerecht!

lees meer

20 jaar Afcowest

De Tuinbouw Afzetcoöperatie Westhoek (Afcowest) te Poperinge vierde op zondag 27 augustus 2017 haar 20ste verjaardag. Afcowest is een aanvoerplatform van de REO Veiling te Roeselare. 

lees meer
Blijf op de hoogte van onze activiteiten
Lees REO Actueel online!
REO Actueel september - oktober 2017
TOP