Producenten

De verse grondtomaten van Henk en Tania Cortvriendt uit Koolskamp

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Henk en Tania Cortvriendt uit Koolskamp aan je voor. Ze delen graag hun passie voor de teelt van grondtomaten.

lees meer

De verse broccoli van Bart Callewaert en Liesbet Hanssens uit Koolskamp

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Bart Callewaert en Liesbet Hanssens uit Koolskamp aan je voor. Ze delen graag hun passie voor de teelt van broccoli.

lees meer

De verse groenten uit van Dries Leenknegt en Annelies Debaene uit Hooglede

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Dries Leenknegt en Annelies Debaene uit Hooglede aan je voor. Ze delen graag hun passie voor de teelt van alternatieve vollegrondslaatjes.

lees meer

De verse kiemgroenten van Wim Bouden uit Nevele

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Wim Bouden uit Nevele aan je voor. Hij deelt graag zijn passie voor de kweek van kiemengroenten.

lees meer

De verse rucola van Geert Van Hulle, zoon Alfons en vrouw Anne De Visch uit Torhout

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Geert Van Hulle, zoon Alfons en zijn vrouw Anne De Visch uit Torhout aan je voor. Ze delen graag hun passie voor de teelt van rucola.

 

lees meer

De verse groenten van Stefaan Gheeraert en Chantal Lemahieu uit Poperinge

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Stefaan Gheeraert en zijn vrouw Chantal Lemahieu uit Poperinge aan je voor. De REO-producent deelt graag zijn passie voor de teelt van hydro witloof.

lees meer

De verse groenten van Bert Depoortere uit Ardooie

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Bert Depoortere uit Ardooie aan u voor. De REO-producent uit Ardooie deelt zijn passie voor de mooie teelt van multicolor.

lees meer

De verse groenten van Christine Van Steenkiste uit Ingelmunster

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met vakkennis en een sterke betrokkenheid marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met je delen. Deze keer stellen we Christine Van Steenkiste uit Ingelmunster aan je voor. De REO- & Tomabel producente deelt graag haar passie voor de champignonteelt.

lees meer

De verse groenten van Pol Louwagie en Katrien Zyde uit Gijverinkhove

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Pol Louwagie en zijn vrouw Katrien Zyde. De REO-producenten uit Gijverinkhove delen hun passie voor de mooie teelt van yacon.

lees meer

De verse groenten van Stefaan Keereman en Mieke Vandaele uit Passendale

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Stefaan Keereman en zijn vrouw Mieke Vandaele aan u voor. De REO-producenten uit Passendale delen hun passie voor de mooie teelt van selder.

lees meer

De verse groenten van Bert Demyttenaere en Annelies Naert uit Menen

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Bert Demyttenaere en  zijn vrouw Annelies Naert uit Menen aan u voor. De REO-producenten uit Menen delen hun passie voor de mooie teelt van venkel.

lees meer

De verse groenten van Bart Pynnebrouck en Martine Perneel uit Oostnieuwkerke

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Bart Pynnebrouck en zijn vrouw Martine Perneel aan u voor. De REO-producenten uit Oostnieuwkerke delen hun passie voor de mooie teelt van struikboontjes.

lees meer

Het verse fruit van Stefaan Pype uit Westrozebeke

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Onze eigen telers zijn de beste vertegenwoordigers van hun eigen product. Deze keer stellen we Stefaan Pype aan u voor. De REO-producent uit Westrozebeke is een trotse teler van een heerlijk en felbegeerd product: de framboos!

lees meer

De verse groenten van Pieter en Heidi Vandooren uit Hooglede

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Onze eigen telers zijn de beste vertegenwoordigers van hun eigen product. Deze keer stellen we Pieter en Heidi Vandooren aan u voor. De REO-producenten uit Hooglede zijn trotse telers van een prachtige vruchtgroente: de courgette!

lees meer

De verse groenten van Dries Mingneau en Nathalie Depoorter uit Pittem

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Dries Mingneau en Nathalie Depoorter aan u voor. De REO-producenten uit Pittem zijn trotse vertegenwoordigers van de teelt van de knolselder!

lees meer

De verse groenten van Chris en Joren Devroe uit Ardooie

In weer en wind worden de dagverse kwaliteitsgroenten en –fruit van de REO Veiling door een 1.000-tal actieve leden-producenten met passie en vakkennis marktklaar gemaakt. Elk hebben ze hun eigen verhaal die ze graag met u delen. Deze keer stellen we Chris en Joren Devroe aan u voor. De REO-producenten uit Ardooie zijn trotse vertegenwoordigers van de sluitkoolteelt!

lees meer

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via REO Actueel digitaal
Inschrijven voor de nieuwsbrief (bij voorkeur via Google Chrome)
  Brochure

TOP